Forside >>  Adidas >>  Adidas Eyewear Solbriller >>  solbriller >>  adidas eyewear Wildcharge Solbriller Sort billig København butik,adidas gazelle udsalg,København outlet

adidas eyewear Wildcharge Solbriller Sort billig København butik,adidas gazelle udsalg,København outlet

DKK775.75  DKK310.30Spar: 60% off
  • Model: Adidas 002956
  • 7704 Antal på lager
  • adidas eyewear Horizor Solbriller Grøn Sort ny stil,adidas superstar blue,overlegen kvalitet
  • adidas eyewear Baoa Solbriller Brun Blå Køb Billige,adidas yeezy canada,billigste udvalg
  • adidas eyewear Evil Eye Evo Pro S Photochromatic Solbriller Lilla,adidas nmd xr1 køb,salg online her
  • adidas eyewear Kumacross Halfrim Solbriller Grå,adidas ultra boost pris,ægte
  • adidas eyewear Tycane Pro S RX Solbriller Gul Hvid,adidas yeezy boost v2,den mest fashionable

Vælg venligst:

Size


Antal

adidas eyewear Wildcharge Solbriller Sort billig København butik,adidas gazelle udsalg,København outlet_checkout
adidas nmd xr1 Adidas Adidas Eyewear Solbriller solbriller , adidas eyewear Wildcharge Solbriller Sort billig København butik,adidas gazelle udsalg,København outlet adidas joggingbser,København billige salg

De Wildcharge solbriller sløre grænsen mellem sport og livsstil med en let og robust ramme, justerbare næsepuder og ydeevne objektiver.
Funktioner:
Wrap omkring rammen:
Den wrap omkring rammen teknologi med den omfattende, op til 10Base, krumning af rammen og linse giver det bredeste synsfelt og giver dig en lun pasform. Det sikrer, at adidas eyewear ikke vil afmonteres og beskytter dine øjne mod enhver form for ydre påvirkninger.
Anti tåge teknologier:
Den ClimaCool teknologi ved adidas briller er baseret på en dynamisk ventilaton teknologi. Luft ledes på en måde, der er ikke påtrængende og ikke forstyrrer dit syn, med henblik på at forhindre, at linsen dugger.
Linse fiksering:
Adidas briller har udviklet et objektiv Lås system for at sikre en hurtig og robust udskiftelige linsesystem. Dette er en meget hurtig og gavnlig måde at ændre linser, for eksempel når dine hænder er svedige, eller du er iført en cykel handske. Med blot et par klik, bliver linsen ændres. Alt du skal gøre er at folde templet til den lukkede position og skub Adidas logoet væk fra objektivet for at frigøre det. For at sikre linsen, skal du blot åbne templet og skub logoet mod linsen.
Linse ændring:
Quick Change Lens System er en sofistikeret linse fiksering, der ikke kun garanterer en ordentlig pasform, men også giver mulighed for nem linse forandring. Enkel, hurtig og robust - dine adidas eyewear linser er bygget til nem håndtering. Ligegyldigt hvad de lette og vejrforhold, med en enkelt bevægelse, du vil være godt forberedt.
Quick release hængsel:
Den Quick Release Hinge er en patenteret udløsningsmekanisme for templets hængsler. Templerne kan let genindsat og klikket på position med hånden.
Stabil og pres fri pasform:
Adidas eyewear Traction Grip tilbyder en non slip og tryk fri stabil pasform. Traction Grip giver den nødvendige fleksibilitet og samtidig tilbyde komplet komfort, når de bæres.
Hovedbeklædning kompatibilitet:
Produkterne af Adidas briller er udviklet på en sådan måde, at de vinkler, kurver og materialer alle arbejder sammen om at tilbyde en optimal pasform med hjelme eller andre hovedbeklædning, uden at forårsage nogen trykpunkter.
Sweat blokker:
For at sikre at sved ikke forstyrrer din præstation, har adidas briller udviklet en sved blocker. Det er et system, der giver dig mulighed for hurtigt og nemt fjerne eller vedhæfte det. Skummet på sved blocker understøtter også anti tåge funktionalitet af rammen.
Leder rem:
Adidas solbriller tilbyder forskellige løsninger til enten at ændre den side templer til et hoved strop eller til at fastgøre remmen i slutningen af templet. Begge muligheder er blevet udviklet for at sikre, at ingen pres punkt er oprettet og du kan hurtigt og nemt ændre det tilbage, når det ønskes.
Næse dækning:
Den udendørs briller model Terrex pro leveres også med en næse dækning. Det er en aftagelig del, der er blevet udviklet i samarbejde med rammen for at sikre en perfekt pasform mens stadig giver mulighed for god ventilation.
Goggle:
Brillerne fra adidas briller er ikke kun overbevisende takket være deres stærke stil; de tilbyder også flere prisvindende teknologi. Ud over den innovative ramme teknologi, beskyttelsesbriller også LST linser for at sikre perfekt syn, uanset vejrforholdene.
se video
Teknologi:
SPX + Flex zoner

adidas eyewear Wildcharge findes i mange versioner. Køb dem hos Adidas Eyewear bedste og få en masse fordele. adidas eyewear Wildcharge er med garanti den originale adidas eyewear. Du kan også købe andre ting, kig i vores Solbriller katalog og Solbriller.

Beskrivelse

Linsetype: Standard Linsekategori: 3 (8% til 18%) Anbefalet brug: Sport Farve: Sort
Adidas Eyewear - Solbriller - Solbriller,Linsetype: Standard ,Linsekategori: 3 (8% til 18%) ,Anbefalet brug: Sport ,Farve: Sort

Copyright © 2018 www.stalbanslocal.com. Powered by stalbanslocal.com